REST delete didn't work

  • ak-lexikon
    7 messages
    Germany
    Hello,
    since yesterday i cant delete items with the REST API.

    This is the XML i got back:

    <!--?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?-->
    <delcampe_notification>
    <notification_token>XXX</notification_token>
    <notification_datetime>2019-03-13 08:45:50</notification_datetime>
    <notification_data>
    <headers>
    <ressource>item/719713270</ressource>
    <action>DELETE</action>
    <status></status>
    </headers>

    <error></error>

    </notification_data>
    </delcampe_notification>


    have you changed this days anything?

    best wishes
    Tobias Beese
  • ansichtskartenpool
    17 messages
    Germany
    this is true
    we can not end items. Infact they will be sold double
    additionally if you want to get item info -> this item does not exist.
    and this for some hundereds of items - dayly!!
  • novisonko
    6 messages
    France
    I have come to the forum to report the same problem:

    Deleting items with the API has not been working since at least yesterday...

    This is a major problem for my clients who rely on an automated service to manage their Delcampe inventory (syncboard.sonkotek.com).
  • @benjaminl
    Administrator
    170 messages
    Belgium
    Dear Delcampers,

    thank you very much for you messages.

    The correction has been made and will deployed ASAP.

    Everything will be back to normal in a few moments.

    Best regards
  • ak-lexikon
    7 messages
    Germany
    Thank you DELETE works now.

    But The REST-Api PUT item funktion was also broken:

    <delcampe_notification>
    <notification_token>xxx</notification_token>
    <notification_datetime>2019-03-13 14:14:12</notification_datetime>
    <notification_data>
    <headers>
    <ressource>item/697573945</ressource>
    <action>PUT</action>
    <status>404</status>
    </headers>

    <error>This item doesn't exist!</error>

    </notification_data>
  • ansichtskartenpool
    17 messages
    Germany
    I dont think it works.

    I get "item does not exist"

    Item: 722775520

    get_item also responses "item does not exist"

    I think there is something really buggy in your system.

    regards
    Karsten
  • @benjaminl
    Administrator
    170 messages
    Belgium
    Dear Delcampers,

    A new correction has been released 30 minutes ago.

    Can you please confirm if you still have any problem ?

    Sorry for the disturbances.

    Best regards
  • ansichtskartenpool
    17 messages
    Germany
    Deletion seems to work

    thanks

Join the collectors community

Register Login